Rapid. Simplu. Economic.


 

Constructii hidrotehnice portuare


constructii_hidrotehnice_portuare__640

La realizarea sau extinderea de cheiuri, docuri, dane portuare, teava metalica recuperata poate fi o solutie excelenta, fiind folosita pentru transmiterea incarcaturii constructiei la straturile de pamant aflate sub apa.  Pilotii metalici realizati din tevi recuperate sunt utilizati in diverse structuri portuare, fiind introdusi in fundul apei pana la obtinerea unui stabiliment rezistent, fiind uniti in partea de sus printr-un radier formand o grupa de piloti.

Teava recuparata se poate utiliza si la realizarea de platforme maritime. Avand in vedere conditiile dificile de fundare din amplasamentele acestor structuri cat si incarcaturile verticale si orizontale foarte mari se utilizeaza piloti din teava recuperata de diametre si grosimi mari prin infingerea acestora in pamantul de pe fundul apei.

La constructiile hidrotehnice portuare, platforme de foraj marin, folosirea pe scara larga a pilotilor se datoreaza atat conditiilor dificile de fundare din amplasamente acestor constructii, cat si a incarcarilor verticale si orizontale foarte mari.