Rapid. Simplu. Economic.


 

Termeni si conditii


Copyright www.teavarecuperata.ro si toate elementele acestuia ( grafica Web, texte etc.) sunt proprietatea S.C H Metal S.R.L si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Continutul acestui site va este oferit doar cu scop informational, necomercial si nu poate fi copiat, reprodus, utilizat, distribuit, transmis, expus, vandut,  licentiat sau folosit in orice alte scopuri fara a obtine in prealabil un consimtamant scris al titularului drepturilor de proprietate intelectuala.        
Folosirea fara acordul companiei S.C H Metal S.R.L  a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Securitatea datelor personale        
Informatiile furnizate catre S.C H Metal S.R.L sunt folosite numai in scopul pentru care au fost oferite
(efectuarea comenzilor ), conform legilor in vigoare. Societatea noastra nu furnizeaza adresa de e-mail
sau datele dumneavoastra   personale unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele
furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 

       
S.C  H Metal S.R.L  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.        
Pentru produsele a caror unitate de masura specificata in descrierea produsului este “kg” (kilogram), greutatile specifice la fiecare produs in parte au caracter informativ.  Datorita tolerantelor dimensionale permise de standardele de produs, greutatea poate fi  mai mare (toleranta pozitiva) sau mai mica (toleranta negativa).         
La vanzarea produselor se ia in considerare calculul greutatii, conform Greutate Specifica Comerciala.        
In cazul in care transportul cade in sarcina S.C H metal S.R.L acesta se va efectua numai in limita posibilitatilor legale (existenta limitelor de gabarit si greutate pana la locul descarcarii, obtinerea autorizatiilor necesare daca este cazul etc.) si numai daca locul de descarcare permite acest lucru (spatiu de intoarcere pentru masina, nu exista obstacole sau pericole care pot avaria masina etc.).

In cazul in care soferul constata ca nu se poate efectua descarcarea, aceasta se va efectua la cel mai apropiat loc posibil. S.C H Metal S.R.L  nu raspunde de eventualele costuri ce deriva din acest fapt.        
Descarcarea materialelor la locul indicat cade in sarcina cumparatorului (exceptie facand cazurile in care se convine altfel). Descarcarea se va face in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care perioada de timp de la momentul in care a ajuns mijlocul de transport la locul indicat de cumparator si pana la momentul descarcarii depaseste 4 ore, S.C H Metal S.R.L  poate imputa cumparatorului costuri suplimentare legate de aceste intarzieri.        
In cazul livrarii produselor de catre S.C H Metal S.R.L, cumparatorul are obligatia receptionarii acestora.


In cazul in care la receptia marfii de catre cumparator se vor constata diferente cantitative si/sau calitative fata de documentele insotitoare, acest lucru va face obiectul unui proces verbal. Societatea noastra se obliga sa remedieze cele constatate in procesul verbal in cel mai scurt timp posibil.