Rapid. Simplu. Economic.


 

Servicii


Servicii oferite de H Metal

Sanfrenare  teava metalica rotunda recuperata - Debitare la lungimi  teava obtinuta din recuperari - Vopsire tevi recuperate -

De-a lungul timpului, din discutiile si intalnirile  avute cu clientii, am constatat ca majoritatea tevilor livrate de noi, inainte de a fi puse in opera, treceau prin anumite modificari. 

Tinand cont de acest aspect, ne-am adaptat nevoilor clientilor, astfel ca acum livram tevile conform cerintelor clientilor: sanfrenate, debitate la lungime fixa, vopsite etc. Mai jos va prezentam cateva din serviciile ce le putem presta, daca aveti vreo solicitare speciala va stam la dispozitie.


Sanfrenare

Tevile comercializate de societatea noastra se pot livra sanfrenate la ambele capete. Astfel ele se pot imbina cu usurinta, prin sudare pe santier.

Debitare

Societatea noastra are posibilitatea de a livra tevile la dimensiune fixa, conform dimensiunilor solicitate. Toleranta de debitare este de ± 1 cm. Tevile se pot debita / livra in doua stari: asa cum rezulta in urma debitarii cu oxiacetilena (marginile prezinta bavuri) sau cu capetele sanfrenate.

Vopsire

De obicei teava recuperata este folosita in aplicatii unde nu necesita vopsire. In cazul in care lucrarea dumneavoastra necesita ca teava sa fie vopsita, putem executa aceasta operatiune conform indicatiilor primite (culoare, grosime strat, numar straturi).