Rapid. Simplu. Economic.


 

Protectie conducteteava_recuperata_-_protectie_conducte_640_02   Teava din recuperari se foloseste  la  realizarea de protectii pentru  tevi  de  apa, canalizare, gaz. Dat    fiind  ca  teava  metalica recuperata  are o  rezistenta  foarte buna la compresie si  impact  aceasta se    foloseste cu  succes  la  protectia tevilor PVC in zonele de subtraversare cu valori inalte de  compresie.

 

teava_recuperata_-_protectie_conducte_640_03

  In general teava recuperata se  foloseste ca si teava de  protectie in zone unde traseul  trece pe sub  strazi,  sosele,  autostrazi, zone cu trafic greu, linii  de cai ferate, cladiri, intersectii,  etc.

 Se utilizeaza procedeul de foraj  orizontal prin metoda percutiei. Tehnologia se bazeaza pe avansarea in  teren a tubulaturii din otel  actionat de  un echipament de percutie atasat la  capatul acestora. Echipamentul  este  dotat cu accesorii modulare care  permit adaptarea  la tubulaturi cu  diferite diametre.

Lucrarile executate prin metoda  forajului orizontal prin percutie, nu produc disconfort in traficul feroviar sau rutier si nu pericliteaza  siguranta  circulatiei.

Aplicatii similare:

 Protectie cabluri 

 Podete